Larvik Akvarieklubb inviterer til fiskeauksjon

Fiskeauksjoner i Larvik

Larvik Akvarieklubb er en aktiv akvarieklubb. Vi avholder mange slags arrangementer, men mest kjent er vel kanskje fiskeauksjonene våre.

Larvik Akvarieklubb ble stiftet i 1953 og har egne lokaler med massevis (over 100) av akvarier og fisk i Gunnar Reiss-Andersens gate 3 i Larvik. Det minste akvariet vårt er på 63 liter, og det største er på over 900 liter.

Fisken kommer fra alle verdenshjørner.

Du finner detaljert informasjon om akvariefisk og akvarieauksjoner på nettsidene våre.

Hva driver Larvik Akvarieklubb med?

Vi er (naturlig nok) opptatt av fisk. Vi holder foredrag om fisk, drar på turer og har medlemsmøter hver mandag og torsdag fra klokken 18:30.

Vi driver en kiosk. Her kan du kjøpe brus, kaffe, vafler og pølser. (Nei, du får ikke kjøpt fiskeburgere hos oss.)

Hjelp til å anskaffe akvariefisk

Medlemmene våre hjelper deg gjerne hvis du vil gå igang med akvariehobbyen og bli en vaskekte akvarist. Vanligvis anbefaler vi deg om å gå igang med tropisk ferskvannsfisk, da dette er det enkleste å få til. Tropisk ferskfannsfisk har størst sjanse for å både overleve og formere seg.

Saltvannsakvarier er for viderekomne og det er også mye dyrere å komme igang her, utvalget er mindre, det er færre akvarister som har erfaring med saltvann og sjansen for å mislykkes er mye høyere enn ferskvann.

Er du nysgjerrig?

Fisk passer for alle, selv om du ikke har et akvarium. Du er hjertelig velkommen innom — bare for å kikke. Du kan forvente deg innblikk i en spennende verden som du vanligvis ikke ser. Sprakende farger, eksotiske planter, ro og harmoni.

Medlem eller ikke medlem: Velkommen skal du være!

Akvariemesse i Danmark

Vi kombinerer det nyttige med det behagelige, og reiser til Vejle for å delta på akvariemesse i Hældagerhallen, Nørremarksvej 157, 7120 Vejle Ø. i Sør-Danmark. Messa i Vejle avholdes 22. februar 2019.

Larvik Akvarieklubb besøker følgende butikker i Danmark:

  • Carstens Dyrehandel, Aalborg
  • Unimati, Randers
  • Vejle Akvarieforening, Vejle

Vi besøker også Jensen Bøfhus og eventuelt også en ekte dansk pub!

Du finner Larvik Akvarieklubb på Facebook:
https://www.facebook.com/larvikakvarieklubb/

Copyright © Larviksguiden 2014.All rights reserved